643 بازدید
درزیر داستان زنی رو می بینید که چندین بار دچار بیماری سرطان شد اما هربار ازش گذر کرد وناامید نشد
کسی چه میداند زندگی برایش چه در نظر گرفته، هرگز نا امید نشو، ممکن است همین لحظه که از همه جا بردیدهای معجزه زندگیت در حال رقم خوردن باشد. شاید فقط یک قدم دیگر با آنچه میخواهی فاصله داشته باشی و اگر تسلیم شوی دیگر نمیتوانی به آن برسی.
جا نزدن و امید داشتن از ویژگیهای بارز یک فرد موفق است. اگر از یکی از همین افراد موفق رازشان را بپرسی بیشک میگویند زمانی که بقیه ایستادن، من ادامه دادم و حتی بیشتر تلاش کردم تا از بقیه جلو بزنم.
هیچکس حق این را ندارد که ناامید شود چرا که زندگی همچنان در جریان است و کسی از لحظه بعد خبر ندارد. مگر اینکه کسی زندگی کاملا جذاب داشته باشد، هیچ کس در بین ما نیست که هرگز در بعضی از نقاط زندگی خود با ناامیدی روبهرو نشده باشد. هرگز نا امید نشو.
زندگی همیشه بالا و پایین دارد. وقتی یک نفر با قلب شکسته به رختخواب می رود فرد دیگری تازه عشق واقعی خود را یافته است. هیچ گاه این چرخه امید و ناامیدی پایان نمی پذیرد. گاهی بودن در شرایطی که هیچ کنترلی روی آن ندارید و باید تصمیمی ناعادلانه اتخاذ کنید، واقعا دشوار است. صرف نظر از مشکلاتی که با آنها روبه رو هستید، این حرکت به جلو و تحمل است که هنگام مقابله با سختی ها بسیار اهمیت پیدا می کند.
وقتی همه چیز روبراه است که امیدواری معنا ندارد امید زمانی ارزشمند است که همه چیز در بدترین شرایط است پس هیچ وقت نا امید نشو
بویژه در اوج تاریکی و تنهایی و تلخی …
ناامیدی یا دلسرد شدن ذهن از رویاپردازی، یکی از مهمترین مشکلات روانی است که امروزه با وجود همهی پیشرفتهای جامعهی بشری، با آن روبهرو هستیم. ناامیدی نسبت به هر موضوعی، به علت عدم شناخت خود و احساس خودکمبینی بهوجود میآید. برای غلبه بر ناامیدی، قبل از هر چیز باید بدانیم در چه مواردی ناامید هستیم. این مقاله را بخوانید تا ببینید چرا ناامید میشویم و چگونه با ناامیدی مقابله کنیم.استادان روانشناسی «آنتونی شولی» و «هنری بیلر» در کتابشان به نام «امیدواری در عصر استرس و اضطراب»، روانشناسی را با فلسفه، زیستشناسی، انسانشناسی و ادبیات کلاسیک آمیختند و با رویکرد متفاوتی دربارهی امید بحث کردند.
من یکراست به سراغ بخش سیزده این کتاب «غلبه بر ناامیدی: از تاریکی رها شوید» میروم. در این بخش نویسندگان بیان میکنند که ناامیدی ۹ شکل دارد که هر کدام با برآورده نشدن یا قطع یکی (یا بیشتر از یکی) از نیازهای پایهای دربردارندهی امید مرتبط است. این نیازها عبارتند از: وابستگی، توانایی و بقا.مؤلفان در این بخش به بیان سه شکل از ناامیدی میپردازند که درنتیجهی عدم کارکرد یکی از این سه نیاز یا سیستم محرک انسان بهوجود میآید: خودباختگی، بیکفایتی و محکوم شدن به فنا. برای غلبه بر ناامیدی، ابتدا باید بدانیم با کدامیک از این انواع مواجه هستیم. نویسندگان این کتاب، برای هر شکل از ناامیدی، نوعی درمان ترکیبیِ ذهنی، بدنی و روحی معرفی کردند که شامل از نو ساختن افکار، تمرینات روحی خاص و دسترسی به نوع صحیحی از رابطهی امید بخش است.
نظر شما درباره این مطلب
نام شما : *
ایمیل شما :
نظر شما : *
نظرات کاربران ( 0 دیدگاه )
Label
بزن بریم !